Cloud Frosting är otroligt god och kan användas på cupcakes, pajer, cheesecake och mycket mer. Den är väldigt god och inte för söt.
Se Manuela Kjeilen laga receptet
Ingredienser
1 dl äggvita
0,5 tsk citron, saft
340 g strösocker
0,65 dl vatten
1-2 tsk vaniljextrakt
rosa karamellfärg (om du vill)
Marshmallow Fluff
1 sats Cloud Frosting
1,5 msk flytande glykos
Gör så här
Häll äggvitor och saft av citron i en skål.
Häll socker och vatten i en kastrull och rör ihop det lite snabbt. Placera kastrullen över värmen och låt den stå där tills sockerlagen blir 120 grader. Använd en sockertermometer om du har en.
När sockerlagen har nått 120 grader, vispa äggvitorna tills de börjar skumma. Tillsätt sedan lagen, lite i sänder och vispa tills det är fluffigt, cirka 5 minuter. Var försiktig så att du inte vispar för mycket!
Tillsätt vaniljextrakt och några droppar karamellfärg om du vill ha en vacker rosa färg.
Marshmallow Fluff
Följ receptet till Cloud Frosting ovan men tillsätt glykos samtidigt som du värmer upp socker och vatten.