Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Barbecue brisket slider
Foto: Clarion Hotel Sign
Barbecue brisket slider
0
Spara
Av:
Marcus Samuelsson
Från:
Nyhetsmorgon
5
ingredienser
Minihamburgare med oxbringa.
Grilla
Så väljer du rätt kött i köttdisken
Ingredienser
1 kg färsk putsad oxbringa
1 l barbequesås
0,5 gurka
1-2-3-lag (ättika, socker, vatten)
minihamburgerbröd
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Bryna bringan hel i stekpanna, salta och peppra.
Lägg i ugnsform och täck med barbecuesås.
Kör i ugnen över natten, ca 8 timmar på 100 grader varmluft.
Skär gurkan i ½ cm skivor och lägg i 123 lagen över natten.
Ta ur bringan ur såsen och dela i mindre bitar så de passar i hamburgerbrödet.
Grilla brödet.
Bygg hamburgaren med gurka i botten, bringa och toppa med lite av buljongen.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut