Ulrikas grönkålschips

koket.se
Ulrikas grönkålschips
Foto: TV4
Ulrika Davidsson porträtt
Ulrika Davidsson porträtt

Ulrikas grönkålschips

3 ingredienser

15 min

Superenkla och nyttiga grönkålschips med olivolja och havssalt.

Se Ulrika Davidsson laga receptet

logo

Ingredienser

portioner plåt
  • 200 g grönkål, blad, i små bitar
  • 0,5 msk olivolja
  • havssalt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Lägg grönkålen i en skål och häll i olivolja och strö på lite salt. Blanda om och lägg upp på ett bakplåtspappersklädd plåt.
  3. Sätt in i ugnen i ca 7-10 min.
  4. Matsortera resterna från grönkålen till återvinning och njut av dina chips!

Matsortera resterna från grönkålen till återvinning och njut av dina chips!