4 kycklinglårfiléer, skinnfria och skurna i 1 cm tärningar
320 g broccoli, stjälkar skurna i tredjedelar (med mjuk stam)
1 ägg (stort från frigående höns)
Gör så här
Blötlägg nudlarna i kokande vatten i 10 minuter, eller tills de är mjuka.
Vispa ihop ostronsås och soja, vinäger och socker och ställ åt sidan.
Medan nudlarna blötläggs så värm oljan i en wok på hög värme. Tillsätt vitlöken och stek i 30 sekunder. Tillsätt sedan kycklingen och fräs i 2–3 minuter tills den nästan är genomstekt. Tillsätt broccolin och en skvätt vatten och låt koka i 2–3 minuter till.
Fös kycklingen och broccolin åt sidan av woken och knäck i ägget. Rör tills det precis stelnat, blanda det sedan med kycklingen och broccolin. Ta upp kycklingen och broccolin ur woken och ställ åt sidan.
Låt nudlarna rinna av och lägg ner dem i woken tillsammans med såsen. Blanda ihop och låt allt bli genomvarmt.
Lägg tillbaka kycklingen och broccolin i pannan och blanda ihop. Servera sedan direkt.