Skalade kräftstjärtar är en användbar och lättlagad råvara. Lägg dem i en god paj och servera som lunch, vickning eller förrätt. Degen gör du enkelt i matberedare.
Pajdeg: Skär smöret i bitar. Lägg ner i matberedaren tillsammans med vetemjöl och salt. Mixa tills degen blir till smulor. Häll ner vattnet genom matarröret och kör tills det blir en degboll. Lägg degen i en plastpåse och låt den vila minst 1 timme i kylskåp.
Sätt ugnen på 200°. Kavla ut degen och klä en pajform. Nagga bottnen med en gaffel. Förgrädda pajskalet i ca 15 minuter. Skär tärningar av tomat, champinjoner och kronärtskocksbottnar. Fräs champinjonerna i smör tills vätskan försvunnit.
Vispa ihop ägg, grädde och mjölk o krydda med salt och peppar. Lägg fyllningen i pajskalet och slå på äggstanningen. Grädda i ugnen i ca 25 minuter. Lägg folie över pajen efter halva tiden.