Tunnbrödrulle med rostbiff och saltgurka

Tunnbrödrulle med gubbröra
Foto: Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder
Pär Nilsson och Christel Schröder

Tunnbrödrulle med rostbiff och saltgurka

10 ingredienser

Tunnbrödrulle med rostbiff och saltgurka, en bra rulle att ta med på utflykten.

Ingredienser

portioner
  • 6 hela saltgurkor
  • 0,5 rödlök
  • 2 äpplen
  • 0,5 röd paprika
  • 1 msk kapris
  • 125 g färskost
  • 300 g skivad rostbiff
  • 6-8 skivor mjuka tunnbröd

Smaksättning

  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Hacka saltgurkan, rödlöken, äpplena och paprikan. Blanda med kapris och färskost. Smaka av med salt och peppar. Lägg den skivade rostbiffen på tunnbröden. Klicka på röran och rulla ihop. Slå in rullarna i folie och ta med paketen på vandringen.