Förbered två plåtar med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 120 grader (varmluft?).
Vispa upp äggvitan och tillsätt sockret i omgångar. När du fått en styv maräng tillsätt vinägern och avsluta med att sikta i maizena som du vänder i marängen.
Fyll på spritspåse med en stjärntyll och klipp ett hål halvvägs upp på tyllen. Spritsa ut 10 fågelbon på bakplåtspappret med några centimeters mellanrum eftersom de
växer när de bakas.
Baka i ugnen 2 timmar. Släpp ut ångan när halva tiden gått.Ta ut plåten och låt svalna.
Sorbet
Mixa samman banan och hallon till en jämn konsistens i en matberedare. Den är färdig att serveras direkt.
Montering
Fyll håligheten med sorbet och toppa med grädden. Lägg örter och blad på gräddens yttre kant och lägg ”äggen” i mitten. Avnjutes på en gång.