Sätt ugnen på 170 grader, varmluft. Blanda mjölk och vinäger i en bunke.
Sikta ner mjöl, bikarbonat, bakpulver och salt i en bunke.
Vispa farinsocker, smör och jordnötssmör fluffigt i en annan bunke. Vispa ner ägget. Blanda i de torra ingredienserna och mjölkblandningen i omgångar. Blanda tills det blir en slät smet.
Lägg cupcakeformar i en cupcakeplåt eller använd dubbla formar på en vanlig plåt. Fyll formarna till tre fjärdedelar med smet och grädda mitt i ugnen i 19 minuter. Känn efter med sticka att muffinsen är genomgräddade. Låt svalna helt.
Frosting
Vispa jordnötssmör, smör, florsocker och vaniljsocker fluffigt i en bunke. Vispa tills det blir en jämn frosting. Tillsätt slutligen saltet och därefter grädden i omgångar. Vispa tills det blir en fast och fin frosting.