Pepparkaksgrissini med parmesan och flingsalt

koket.se
Pepparkaksgrissini med parmesan och flingsalt
Foto: August Sandström & Mikael Göransson
Ernst Kirchsteiger
Ernst Kirchsteiger

Pepparkaksgrissini med parmesan och flingsalt

4 ingredienser

ca 20 m

Goda pepparkakssnacks med vuxensmak av parmesan och flingsalt.

Se Ernst Kirchsteiger laga receptet

logo

Ingredienser

  • pepparkaksdeg
  • parmesanost
  • flingsalt
  • ägg

Gör så här

  1. Riv parmesanost.
  2. Kavla ut degen och skär 2 cm långa remsor.
  3. Vispa upp ägg och pensla på remsorna.
  4. Strössla parmesanost och flingsalt över degen.
  5. Placera på bakplåtsklädd långpanna och grädda kakorna mitt i ugnen i 175 grader, 6-8 min. Är degen tjockare, grädda på lägre temperatur under längre tid.