Salta och peppra köttet. Grilla 3-4 minuter på varje sida.
Potatis och purjolöksknyte: Skala potatisen samt skölj purjolöken.
Skär sedan båda i 1 cm tjocka skivor. Riv loss ca: 30 cm folie papper och lägg en hög av dom skurna grönsakerna samt smöret i och knyt om. Linda ytterligare 2 lager folie runt.
Tillagas sedan över den glödande kolbäddden i ca: 20 minuter.
Grönsaksknyte: Skär upp allt utom chilin i tre / fyra cm stora bitar.
Finhacka chilin och blanda med dom övriga grönsakerna.
Riv loss ca 30 cm folie papper och lägg en hög av dom skurna grönsakerna samt smöret i och knyt om.
Linda ytterligare 2 lager folie runt. Tillagas sedan över den glödande kolbäddden i ca: 20 minuter
Rödvinsmör: Hacka rödlöken fint.
Sautera sedan i en kastrull utan att ta färg. Efter fem minuter häll i hälften av vinet och rör om.
Späd sedan efter med mer vin efterhand som det kokar bort.
När allt vin är bortkokat och löken torr, låt den svalna innan den blandas med smöret.