Blanda alla ingredienserna tillsammans till en deg och kavla ut den mellan 2 bakplåtspapper till ungefär 1-2 mm tjock. Ställ det hela i frysen.
Petit choux
Koka upp mjölk, vatten, smör, socker och salt i en kastrull. Tillsätt sedan mjölet och arbeta smeten med en träslev i kastrullen i några minuter tills degen släpper från kanterna samt har en fin glans. Häll av i en kall bunke.
Arbeta in ett ägg i taget för hand eller med maskin med vinge.
Fyll i spritspåse med slät tyll i storlek 10. Spritsa ut små knappar stora som en 1-krona med någon centimeters mellanrum på en plåt med bakplåtspapper.
Stansa ut runda diskar stora som en 5-krona av den frusna hallondegen och lägg över knapparna. Frys i minst 30 minuter.
Baka av på 190 grader i cirka 20-22 minuter. Ta ut och låt svalna av på galler.
Halloncurd
Lägg gelatinet i en skål med kallt vatten. Värm citrusskal och -saft, puré, ägg och socker i en kastrull till 84 grader.
Sila ner i en ren rostfri bunke. Krama vattnet ur gelatinet. Lägg ner i bunken och rör om tills gelatinet har lösts upp.
Passera genom en sil och mixa i smör. Täck med plastfolie och se till att folie ligger direkt mot curdens yta. Låt svalna och stelna i kylen i minst 4 h. Packa i en spritspåse med en lite slät tyll (storlek 4). Curden håller cirka en vecka i kylen.
Hallonsocker
Mixa i mixerkanna.
Montering
Fyll de spröda puffarna med halloncurd och sikta över hallonsocker.