Sätt ugnen på 250°. Klä en långpanna med smörpapper. Pensla papperet med smält margarin.
Vispa upp ägg och socker pösigt och rör sedan ned mjölsorterna och bakpulvret blandat.
Bred ut smeten i pannan och grädde med på mittfalsen 5 min. Stjälp upp den och låt den kallna.
Dela den kalla kakan i två delar, bred nötkräm över och lägg ihop dem. Tag ut små runda kakor med mått av hälften, skär resten i små trekanter.
Färga marsipanen med önskad karamellfärg och kavla ut den tunt på lätt mjölat underlag. Tag ut rundlar som är lite större än kakorna.
Bred lite nötkräm över kakorna klä dem med marsipan. Ställ dem i en liten pappersform och sikta florsocker över.
Rör sedan margarinet mjukt och blanda med florsocker och grädde till en smidig glasyr. Bred den över trekanterna och garnera med ett halvt rött bär innan de ställs i pappersformar.