Deg: Lös jästen i lite av vattnet. Häll på resten av vattnet, blanda i mjöl och salt och arbeta samman till en smidig deg. Jäs i 40 minuter eller till dubbel storlek. Arbeta pizzadegen och dela den sedan i 4 delar. Jäs i ytterligare 10 minuter.
Strimla baconet och lägg i kall panna. Sätt på värmen och fräs baconet i sitt eget fett. Låt rinna av på hushållspapper. Strimla kycklingen fint. Koka ihop tomater, tomatpuré, salt, peppar och honung på svag värme i en kastrull.
Sätt ugnen på 275°. Kavla ut de fyra pizzorna på bakplåtspapper. Fördela tomatsåsen på pizzorna. Strö sedan över osten och sist kyckling och bacon och paprika. Värm plåtarna i någon minut i den heta ugnen och dra över bakplåtspappret med pizzorna till plåten. Grädda i 5-7 minuter. Skala och skär rödlöken i ringar. Ansa och tärna paprikan. Strö paprikatärningar och smula fetaost över de varma pizzorna. Lägg på rödlöksringarna och servera genast.