Se till att alla ingredienserna är rumstempererade. Blanda ihop så inga klumpar bildas.
Platta ut och lägg i kyl med plastfilm på. Låt vila gärna över natten.
Kavla sedan ut 2 mm tjock och fodra tarteletter med mördegen.
Bakas i 190 grader ca 8 minuter så mördegen är gyllenbrun. Ta ut och låt svalna
Curd
Blötlägg gelatinbladet.
Rabarberpuré, jordgubbspuré, citronsaft , smör och hela ägg kokas till en kräm.
Tillsätt det urkramade gelatinbladet och sila sedan krämen igenom en chinoise och till sist smaka upp med champagne
Låt svalna lite och fyll upp tarterna fulla när krämen fortfarande är rumsvarm.
Ställ i kyl ca 1 timme så krämen sätter sig.
Maräng på citron och fläder
Blanda saft av 2 citroner och 1 dl flädersaft i en bunke väl.
Vispa äggvita, 1 tsk citronsaft och 20 g socker långsamt till en krämig maräng. Koka under tiden 275 g socker och 70 g vatten till 121 grader.
Häll ned sockerlagen i marängen och vispa tills marängen är nästan helt kall. Tillsätt lite av citron- och fläderblandningen och fortsätt vispa något minut till.