Vispa smör och socker luftigt (ca 5 minuter). Blanda i ett ägg i taget i smörblandningen och därefter vaniljpulver och vaniljsocker.
Rör ihop mjöl, kakao, bakpulver och salt.
Rör ihop gräddfil, kaffe och mjölkblandningen.
Blanda ner mjölblandningen och mjölkblandningen i smörblandningen om vartannat.
Smaksätt med arraksessens (ta den större mängden om du vill ha starkare punschsmak).
Fördela i minilimpformar (det går lika bra med vanliga muffinsformar) och grädda 20-25 minuter.
Apelsinfrosting
Koka ner saften från apelsinen till ca 1 msk.
Vispa smör och färskost och blanda i florsocker.
Blanda ner zest (skal) från apelsinen och den reducerade saften i smörblandningen. Ställ åt sidan (gärna kallt så att frostingen håller formen när den spritsas på muffinsen)
Montering
Spritsa apelsinfrosting på de kalla limporna. Dekorera med en liten bit färsk apelsin.