Till coleslawen, lägg alla grönsaker till en stor bunke. Tillsätt senap, vitlök, svartpeppar och majonnäs och blanda allt med hjälp av en stor sked.
Lägg på ett stort serveringsfat, täckt med plastfolie och ställ i kylen tills den skall serveras.
Hetta upp en stor stekpanna på hög värme och stek chorizon. När det är klar, ta bort från pannan och lägg på en tallrik med lite hushållspapper. Spara lite av chorizooljan i pannan som du sedan kan steka dina quesadillas i.
Lägg ut två bröd och fördela tomatsalsan jämnt. Sprid ut salladslöken på salsan, fortsätt med korven och avsluta med riven ost. Toppa med ett till bröd utan något på och tryck till ordentligt.
Stek sedan på ena sidan på medelhög till hög värme, så osten börjar smälta i och limmar ihop hela
quesadillan. Vänd försiktigt och servera när den är gyllenbrun på båda sidor. Upprepa med den andra quesadillan. Skiva upp i tårtbitar och servera med coleslawen.