Börja med att skiva gulbetorna lövtunt, gärna med mandolin. Blanda risvinäger och strösocker och häll över betorna. Låt stå och dra medan du förbereder det övriga.
Koka upp buljongen med 3 dl extra vatten, risvinäger, mirin, ingefära, vitlök, miso och sesamolja.
Dela kycklingfiléerna på längden och lägg i den kokande buljongen. Låt koka i 7-8 minuter. Ta upp kycklingen och sila av ingefäran samt vitlöken. Håll varmt.
Koka äggen exakt 7 minuter. Låt svalna i iskallt vatten och dela sen på hälften.
Koka nudlarna till al dente, detta tar 1-2 minuter beroende på vilka nudlar du valt. Häll av vattnet.
Skiva kycklingen i 1 cm skivor.
Bottna 4 djupa skålar med nudlarna, häll sedan på buljong. Toppa med kyckling, ägghalvor, gulbetor, salladslök, machésallad, böngroddar och sesamfrön. Servera genast!