Smaksätt färsen med vitlök, chili, fisksås, fint skivad salladslök, salt och svartpeppar.
Koka upp vattnet till dumplingdegen, låt svalna något och blanda det sedan med mjölet i en bunke eller i en bakmaskin. Knåda degen tills den är jämn och glansig (den ska inte vara kladdig). Ju längre du knådar, desto glansigare och smidigare blir den. Knåda i cirka 10 minuter.
Rulla ut degen till en rulle på ett bakbord mjölat med maizena. Dela den i 16 lika stora bitar. Rulla dem till små bollar och kavla ut till runda, tunna degplattor (cirka 10 cm i diameter). Förvara i en fuktig handduk.
Lägg en klick kycklingfärs i mitten av dumplingplattan. Nyp ihop till en dumpling.
Koka upp vattnet med buljongtärningarna. Smaksätt med soja, miso, fisksås och skalad och skivad ingefära. Stäng av plattan.
Skiva pak choy i cirka 2 cm stora bitar och fördela över 4 soppskålar, lägg på groddar, hela sockerärtor, plockad mynta och koriander.
Lägg ner några dumplings i den varma buljongen, gör ett nytt uppkok och vänta till dumplingsarna flutit upp (sjud i 3 minuter, i omgångar).
Fördela dumplings och buljong i tallrikarna. Servera med krossade jordnötter (krossa dem genom att banka dem med en kavel i en plastpåse).