Vispa ihop dressingen och blanda ner surkålen. Lägg hälften på bröden och toppa med ostskivor. Smält osten i ugnen med övervärme.
Skiva oxbringan tunt och lägg på ett rejält lass ovanpå osten, toppa med ytterligare en brödskiva. Dela hela skapelsen på mitten och njut, gärna med picklade gurkor vid sidan om.
Oxbringa, om du vill göra den själv
Blanda ingredienserna till rubben och gnid in bringan runt om. Låt marinera i minst 2 timmar men gärna i 24 timmar i kylen.
Blanda ihop BBQ-såsen.
Häll BBQ-såsen tillsammans med 4 dl vatten i en djup ugnsform, lägg köttet ovanpå och täck formen med folie.
Ugnsbaka bringan i 160 grader till en innertemperatur på 80 grader. Ös bringan en gång i timmen och fyll på med vatten om vätskan kokat bort. Ta av folien och baka ytterligare 30 minuter eller tills innertemperatur är 95 grader.
Lyft försiktigt ur köttet och häll vätskan i en kastrull (skrapa ur ugnsformen), reducera vätskan till sirapsliknande konsistens.
Höj temperaturen på ugnen till 200 grader. Pensla bringan med olja och rosta i 10–15 minuter. Pensla med BBQ-sås och rosta ytterligare 5 minuter.
Låt bringan vila minst 20 minuter innan den skärs upp i tunna skivor mot fibrerna.