Reuben Sandwich på vildsvin

Reuben Sandwich på vildsvin
Sebastian Gibrand - KK 2019
Sebastian Gibrand - KK 2019

Reuben Sandwich på vildsvin

7 ingredienser

30 m

Den här matiga mackan med vildsvin är en riktig favorit till så väl lunch som enklare middag.

Ingredienser

portioner2 - 4
  • 8 skivor surdegsbröd
  • 4 msk dijonsenap
  • 200 g ost, Gryere eller Almnäs tegel
  • 200 g surkål
  • 400 g rökt skinka (vildsvin)
  • 4 saltgurkor
  • smör

Gör så här

  1. Bre fyra brödskivor med senap.
  2. Täck varje brödskiva med ost.
  3. Fördela ut surkålen i ett jämnt lager på en av skivorna.
  4. Lägg sedan ut ett rejält lager vildsvinsskinka och lägg ihop bröden.
  5. Bre brödet med smör och stek på medelvärme tills det blir gyllene.
  6. Vänd på mackan och stek tills även andra sidan är gyllene.
  7. Lyft upp mackan från stekpannan och dela den på mitten.
  8. Servera med saltgurka och grönsallad.