Börja med toppingen. Finhacka mjölkchokladen (eller använd chokladknappar) och lägg i en värmetålig bunke av glas eller metall tillsammans med smöret. Värm upp grädden i en kastrull till precis innan kokpunkten. Häll direkt grädden över chokladen, låt stå i 5 minuter och rör sedan försiktigt ihop till en jämn glasyr. Låt stå i rumstemperatur
i 1–2 timmar, eller tills den blivit tjock, krämig och bredbar.
Grovhacka jordnötterna och skär dumlekolorna i bitar.
Grovhacka chokladen till degen och lägg den i en kastrull på medelvärme tillsammans med smöret. Smält samman under konstant omrörning. Ställ kastrullen åt sidan.
Blanda ägg, strö- och farinsocker i en bunke och vispa ihop till en fluffig smet med elvisp. Tillsätt chokladblandningen och vispa med elvisp till en slät smet.
Tillsätt resten av ingredienserna och vänd försiktigt samman alltsammans till en jämn deg med en slickepott.
Låt bunken stå i kylen i cirka 30 minuter, eller tills degen har blivit fast. Täck två plåtar med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 175 grader, över- och undervärme.
Dela degen i 15 lika stora bitar och rulla till runda bollar. Fördela bollarna luftigt på plåtarna.
Grädda kakorna i mitten av ugnen i cirka 10 minuter. Kakorna ska vara väldigt mjuka när de är klara men ytan ska vara torr. Låt dem svalna till rumstemperatur på plåten.
Bred ut glasyr över varje kaka. Toppa med jordnötter, dumle, pretzels och minimarshmallows.