Koka riset i lättsaltat vatten tillsammans med kokosflingor och matolja. Låt sjuda på medelvärme under lock i 30-40 minuter.
Röd currysås
Skala och hacka schalottenlök och vitlök. Banka ut och skär ner citrongräset fint. Blanda ihop schalottenlök, vitlök, citrongräs, limeblad, torkad chili, tomatpuré, röd currypasta och gul curry i en mortel och mortla till en fint smet.
Fräs currysmeten i en stekpanna tillsammans med 3 msk matolja på medelvärme i ca 3 minuter.
Koka ihop kokosmjölk i en gryta tills kokosmjölken blir krämig. Rör ner currysåsen och smaka av med köttbuljong, fisksås, socker och salt.
Entrecote
Bryn entrecote tillsammans med olivolja i en stekpanna, ca 3 minuter. Krydda med salt och peppar. Dela köttet till 4-5 bitar och häll sedan över den röda currysåsen på köttet.
Låt rätten gå klart i ugnen i 7-8 minuter i 150 grader.