Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Rökt fisk med legymsallad
Foto: TV4
Rökt fisk med legymsallad
0
Spara
Av:
Köket.se
8
ingredienser
En perfekt sommarlunch. Bönorna kan bytas ut mot ärter.
Snabbt
Ingredienser
2 rökta fiskar (sik, makrill eller torsk)
Sallad:
1 förp frysta brytböner [ca 250 g]
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil
1 dl grädde, uppvispad
2 tsk curry
2 syrliga äpplen, tärnade
1 msk gräslök, hackad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Ge bönorna ett hastigt uppkok, spola sedan i kallt vatten och låt rinna av. Blanda dressingen. Lägg i äpplen, bönor och strö över gräslök.
2.
Slå in fisken i folie och värm den en stund i ugnen tills den doftar nyrökt.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut