Som en blandning av mjuk kaka och cookie, så beskriver Roy denna smarriga munsbit. Den här varianten är smaksatt med choklad, såväl i fyllning som i bottnarna.
Sätt ugnen på 190 grader. Blanda samman alla torra ingredienser och sikta ner dem i en bunke.
I annan bunke blandar du med elvispen farinsocker, filmjölk och ägg. Tillsätt vegetabilisk olja successivt och vispa till välblandat.
Blanda i de torra ingredienserna och sist det varma kaffet, blanda till en slät och fin smet. Fyll smeten i en spritspåse.
Spritsa ut 3-4 cm runda whoopies på plåtar med bakplåtspapper, tänk på att ha lite mellanrum då de blir lite större i ugnen.
Grädda mitt i ugnen på 190 grader 8-10 minuter. Ta ut och låt svalna helt.
Smörkräm
Lägg äggvitor, socker och salt i en skål. Sätt skålen över ett vattenbad och värm på tills alla sockerkristaller har lösts upp, vispa mellan varven.
Ta bort skålen från värmen och vispa marängen med en elvisp tills marängen är styv och har svalnat helt. Vispa sedan ner smöret, lite i taget. Vispa därefter ner den smälta mjölkchokladen.
Fyll krämen i en spritspåse.
Montering
Spritsa ett tunt lager med smörkräm på hälften av whoopie-kakorna. Lägg på resten av kakorna som lock så att det blir som en liten hamburgare.