Lägg ett bakplåtspapper på en plåt så att den ligger rakt utan att böja sig på sidorna.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Vispa ägg och strösocker poröst, vit och fluffigt cirka 10 minuter.
Sikta i de torra ingredienserna och vänd runt försiktigt med en slickepott, avsluta med att sist tillsätta mjölk och rivet
citronskal.
Bred ut smeten jämnt på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 5 min. Ta ut kakan ur ugnen, sockra ytan och stjälp den upp och ner på ett nytt bakplåtspapper, låt svalna.
För att sedan lossa bakplåtspappret lättare kan du pensla med kallt vatten på pappret lite innan och lossa det försiktigt.
Jordgubbssylt
Pressa citronen, skrapa ur fröna ur vaniljstången och lägg i en kastrull.
Dela jordgubbarna i lagom stora bitar och lägg dem i kastrullen.
Koka upp alla ingredienser, sänk värmen och låt bubbla några minuter tills det tjocknat. Ta av från spisen och låt svalna.
Chantilly
Dela vaniljstången I mitten och skrapa ur fröna, lägg det och florsockret i en bunke tillsammans med grädde.
Vispa grädden till en fast och fin konsistens precis innan servering.