Lägg gelatinet i en skål med kallt vatten. Blanda hälften av strösockret med ägg och äggula i en bunke.
Värm på citronsaft och resterande socker i en kastrull och häll det över äggblandningen. Häll tillbaks i kastrullen och värm till 84 grader eller tills den känns krämig.
Häll allt genom en sil (om du fått klumpar, annars behövs det inte) till en ren bunke. Krama vattnet ur gelatinet, lägg i och rör om tills gelatinet har lösts upp. Blanda i smöret med en mixer eller slickepott. Plasta mot ytan, låt stå minst 3 timmar i kylen eller över natten. Rör runt i den innan användning så att den blir krämig och fin. Fyll en spritspåse med en rund tyll.
Sablé
Vispa äggulor och strösocker lite lätt. Sikta i de torra ingredienserna och blanda sen lite i taget av det rumstempererade smöret och till sist saltet. Blanda ihop till en deg, plasta och låt vila i kylen i 20 min.
Dela degen i lika stora bitar, kavla ut och platta till ca 5 mm tjocka. Tryck ut formbitar och lägg i portionspajformar som är 8 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen på 160 grader varmluft i 18-20 minuter. Ta ut och låt svalna helt.
Maräng
Lägg äggvitor, socker och salt i en skål. Sätt skålen över ett vattenbad och värm på tills alla sockerkristaller har lösts upp, vispa mellan varven.
Ta bort skålen från värmen och vispa marängen med en elvisp eller i en matberedare tills marängen är styv och har svalnat.
Montering
Spritsa några toppar med citronkräm och maräng på varje kaka. Dekorera med färska hallon och citronmeliss.