0,5 burk dulce de leche, dulce de leche (à ca 400 g)
färsk citronmeliss
Gör så här
Kladdkaka
Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme) och fodra en springform (ca 23 cm i diameter) med bakplåtspapper.
Grovhacka den vita chokladen och smält den över ett vattenbad.
Smält smöret i en kastrull på medelvärme.
Blanda samman alla ingredienser, inklusive smöret och den vita chokladen, i en bunke med försiktiga rörelser bara precis tills allt går ihop till en jämn smet.
Häll upp smeten i formen och grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 25 minuter eller tills kanterna är gräddade och mitten är vobblig.
Låt kladdkakan svalna och ställ sedan i kylskåpet i minst 4 timmar, helst över natten, innan du toppar med lingonfrosting.
Vispa ihop grädde och färskost riktigt krämigt med elvisp. Tillsätt lingonpulver och vispa lite till.
Sikta ner florsockret och vänd försiktigt ihop till en jämn och tjock frosting med slickepott.
Ta bort kladdkakan från formen och lägg upp på ett fat. Spritsa ut frostingen på kladdkakan. Dekorera med lingon, dulce de leche och citronmeliss.