Saftig morotskaka toppade med riktigt god frosting gjord på färskost. Titta på klippet för att se hur du bakar den och hur du kan dekorera den med fina rosor.
Sätt ugnen på 175 grader. Täck botten av en springform med bakplåtspapper. Smörj hela insidan med smör.
Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt.
Blanda alla torra ingredienser och vänd ner i äggsmeten.
Tillsätt oljan och de rivna morötterna. Vänd om så smeten blir jämn och fin.
Häll smeten i formen och grädda kakan i ca 40-45 minuter. Testa med en sticka i mitten på kakan. Den ska vara torr när du drar upp den. Låt kakan svalna helt under en kökshandduk utan form.
Frosting
Vispa smöret krämigt, tillsätt cream cheese och vispa på hög effekt i några minuter. Sikta över florsockret och vispa ihop så det blir krämigt. Spritsa eller bred ut frostingen på den helt avsvalnade kakan och strö över lite rivet limeskal.