Riv mandelmassan grovt och rör ner sockret. Vispa äggvitorna för hand och rör ner lite i taget i mandel- och sockerblandningen tills det blir en krämig konsistens.
Häll 1/3 av mandelkrämen i en ny bunke och smaksätt med apelsinzest.
Gör runda cirklar och spritsa ut smeten på cirklarna, ca 4 cm i diameter. Grädda i ca 10-12 min
Vänd på kakorna när de kommer ut från ugnen, smörkrämen ska vara på den sidan som varit nederst i ugnen. Låt svalna innan du brer på smörkrämen.
Smörkräm grundrecept
Vispa smör, florsocker och vaniljsocker till en fluffig smet. Addera en äggula i taget tills allt går ihop och blir krämigt.
Dela smörkrämen i tre olika skålar och smaksätt med de tre olika smakerna, se nedan.
Kokosnötssmörkräm
Riv kokosnöten och blanda med smörkrämen. Addera lite kokosnötsolja i taget och vispa till en krämig konsistens. Låt stå i frysen i några minuter. Fördela smörkrämen på kakorna med hjälp av en liten tesked. In i frysen!
Under tiden som biskvierna är i frysen, smält mörk choklad över ett vattenbad och temperera om det önskas (kan uteslutas). Doppa biskvierna i chokladen och dekorera efter önskemål.
Saffranssmörkräm
Vispa smörkrämen och saffranet krämigt. Låt stå i frysen i några minuter. Fördela smörkrämen på kakorna med hjälp av en liten tesked. In i frysen!
Under tiden som biskvierna är i frysen, smält vit choklad över ett vattenbad och temperera om det önskas (kan uteslutas). Doppa biskvierna i chokladen och dekorera efter önskemål.
Nougatsmörkräm
Vispa smörkräm och nougat krämigt. Låt stå i frysen i några minuter. Fördela smörkrämen på kakorna med apelsinsmak med hjälp av en liten tesked. In i frysen!
Under tiden som biskvierna är i frysen, smält mjölkchoklad över ett vattenbad och temperera om det önskas (kan uteslutas). Doppa biskvierna i chokladen och dekorera efter önskemål.