Tillsätt försiktigt kokande vatten under omrörning, avsluta med att tillsätta oljan.
Knåda degen jämn, den ska inte vara för torr.
Dela degen i 24 bitar som du rullar till bollar, täck dem med plastfolie så att de inte torkar.
Kavla bollarna mellan två bitar plastfilm eller en uppklippt spritspåse till en diameter på ca 10 cm. Pudra med potatismjöl och lägg i en plastpåse till de är dags att fylla dem.
Fyllning
Skölj räkorna noga i rinnande vatten. Lägg dem sedan på en handduk och klappa dem torra, kyl i kylskåp i 30 minuter.
Platta ut räkorna med bredsidan av en kniv. Bulta sedan räkorna med baksidan av kniven och finhacka dem.
Rör ut räkorna med fläskfärsen och äggvitorna till en limmig konsistens i en bunke.
Tillsätt risvin, tapiokastärkelse, salt, vitpeppar, ingefära och vitlök.
Kasta den blandade färsen mot bunkens sidor tills den fått en elastisk konsistens.
Fyll degplattorna genom att göra en ring av ena handens tumme och pekfinger, lägg plattan ovanpå handens sida och lägg i en matsked fyllning. Kläm ihop öppningen genom att klämma ihop tumme och pekfinger.
Fritera dumplingsen i olja som är 170 grader i 4–5 minuter tills de är gyllene och krispiga. Låt rinna av på hushållspapper och servera med dippsåsen nedan.