Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Skarpsås
Foto: Matton
Skarpsås
65
Spara
Av:
Köket.se
8
ingredienser
10 m
Smakar bra till kokt eller stekt fisk eller till kokt kött.
Såser och röror
Ingredienser
3 dl majonnäs
4 msk dill, hackad
2 äggulor, hårdkokta
1 dl gräddfil
salt
peppar
0,5 krm strösocker
1 msk vitvinsvinäger
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Blanda majonnäsen med hackad dill. Passera äggulorna genom en sil och vänd ner dem tillsammans med gräddfilen.
Salta, peppra och bryt smaken med lite socker och vinäger och ställ såsen att mogna en stund i kylen.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut