Sätt smak på griljeringen till julskinkan med mixad kavring, senap och parmesan. Och pudra gärna skinkan med potatismjöl innan du brer på griljeringen, det gör att den fäster bätte.
Ta bort nätet och svålen från skinkan och torka den torr.
Pudra potatismjöl över hela skinkan, detta gör att griljeringen fastnar bättre.
Skär kavringen i mindre bitar och lägg i en matberedare eller mixer. Mixa till ett ströbröd. Ta undan några matskedar av kavringsmulorna och spara till senare. Blanda resten av ströbrödet med farinsocker, senap och ägg i en skål. Riv parmesanosten och rör ner i blandningen.
Bred ut kavring- och ostmassan i ett jämnt lager över skinkan, så att den täcks helt. Strö över det sparade ströbrödet.
Griljera skinkan i mitten av ugnen i 10-15 minuter, tills den får en fin färg.
Låt skinkan vila i 10 minuter innan du skär upp den. Ringla över balsamicokräm efter smak.