Skala vitlöken.Tryck till vitlöken med knivens sida så klyftorna krossas lätt. Lägg de krossade klyftorna i buljongen med ingefära, sesamolja och soja. Låt småkoka under lock ca 15 minuter. Håll sedan varmt.
Vispa upp äggen och stek i lite matolja i en stekpanna till en omelett. Låt svalna något och skär i strimlor.
Salta kycklinglårfiléerna. Stek dem i smör till de fått gyllene färg på båda sidor, ca 5 minuter per sida. Häll ev på lite soja. Krydda med peppar.
Skär sockerärterna i strimlor. Skiva salladslöken tunt. Skiva kycklingen. Koka upp buljongen igen och lägg i nudlarna som får koka i 3 minuter. Häll av och kyl ner.
Lyft ur ingefära och vitlök ur buljongen. Bottna serveringsskålar med nudlar, häll på buljong och toppa med kyckling, omelettstrimlor, sockerärter, salladslök och sesamfrön. Servera genast!