Lägg små högar med Västerbottensost på plåten (ca 1 msk ost per chips).
Grädda mitt i ugnen tills osten smält och börja bli gyllene, ca 6–8 minuter.
Ta ut och låt svalna helt på plåten.
Fyllning
Lägg räkor, kallrökt lax och dill i en matberedare och mixa till små bitar (inte för mycket, det ska fortfarande finnas textur kvar).
Lägg blandningen i en skål och tillsätt majonnäs, crème fraîche, finhackad rödlök och citronsaft.
Rör om till en jämn smet, ställ den sedan i kylen en stund för att sätta sig.
Lägg fyllningen i en spritspåse.
Montering
Stansa ut rundlar av formfranskan. Lägg en brödbit i botten på burkarna, spritsa på fyllningen och upprepa med tre lager. Avsluta med en brödbit på toppen.
Vispa upp smetana och spritsa detta på toppen.
Dekorera med Västerbottensostchips innan servering och toppa med valfri garnityr.