Smula ner jästen i en bunke, gärna till en köksmaskin. Häll ner mjölken och rör om tills jästen har lösts upp. Tillsätt smöret i små bitar tillsammans med socker, salt och mjöl. Arbeta degen i 10 minuter i maskin, eller dubbelt så lång tid för hand.
Låt degen jäsa övertäckt med bakduk i 30 minuter.
Rör ihop alla ingredienser till fyllningen.
Tippa upp degen på ett lätt mjölat bakbord, knåda den lite och kavla ut till en stor rektangel, cirka 60 x 40 cm.
Bred ut fyllningen som ett tunt lager fyllning över degen. Vik degen långsida mot långsida. Kavla lite lätt för att jämna till degen.
Skär degen i cirka 2,5 cm breda remsor, tvinna varje remsa, snurra ihop till en rulle och stoppa in änden under. Lägg på plåtar med bakplåtspapper.
Låt jäsa under bakduk i 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.
Grädda en plåt i taget mitt i ugnen i 8-10 minuter. Låt bullarna svalna på galler under bakduk.
Pensla bullarna med det smälta smöret och doppa dem sedan i socker.
Tips! Bullarna går bra att frysa in, men väntar då med att pensla och doppa dem i smör och socker tills efter att du tinat upp dem.