Ta fryst tinad torsk till en helt ny nivå med ett "överbak" på örter, pankoströbröd, senap och lagrad ost. Servera med ett gott mos på potatis och rotselleri till och middagen är klar att avnjutas.
Mixa panko, dill och dragon i en liten matberedare. Lägg i skål och vänd runt med dijonsenap och ost.
Torka torskfiléerna torra med hushållspapper. Lägg dem i en ugnsform. Pensla dem med lite rapsolja och täck med den gröna örtblandningen. Tillaga i ugnen ca 10 minuter.
Skala och skär potatis och rotselleri i bitar. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Häll av och pressa ner i en skål.
Koka upp grädde, mjölk och smör i en kastrull. Vispa ner blandningen i den pressade potatisen och rotsellerin. Smaka av med salt och dijonsenap.
Bottna en tallrik med krämen, toppa med bakad torsk och garnera med dill.