Rotfrukter: Sätt ugnen på 175 grader. Blanda rotfruktsstavarna med olja, salt, peppar och små kvistar av rosmarin.
Lägg allt i en ugnssäker form och sätt in i ugnen. Rör om efter cirka 10 minuter.
Efter cirka 8 minuter till är rotfrukterna färdiga. Tag ut lägg i en skål för servering.
Senaps- och äppelkräm: Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och vitpeppar.
Kött: Stek biffen i smör i en stekpanna till en innertemperatur av 57 garder. Önskas ”blodig” eller ”välstekt”, öka eller minska temperaturen. Låt vila i cirka 5 minuter. Skär biffen i fina skivor.
Dressing: Blanda tomaterna med fint strimlad purjolök, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servering: Lägg övriga ingredienser i små skålar. Värm brödet. Ät steken tillsammans med bröd, en klick dressing, ost, sallad och nyriven pepparrot.