Fiskfiléer passar bra att dubbelpanera. Man panerar för att behålla fiskens smak och för att den inte ska bli torr vid stekningen. En rotfruktspytt passar bra att servera till.
Rotsakspytt: Skala morot och potatis. Tärna morot, paprika, zucchini och potatis smått. Strimla purjolöken i fina strimlor. Stek potatisen tills den är nästan mjuk. Tillsätt purjolök, paprika, zucchini och morot. Fräs ytterligare en stund. Krydda med salt och peppar.
Panerad fisk: Häll upp mjölet i en djup tallrik. Käck äggen och vispa upp dem med lite vatten och häll över i en annan djup tallrik. Sikta ströbrödet i en tredje tallrik. Torka av fiskfiléerna och krydda dem med salt och peppar. Panera fisken genom att doppa den först i vetemjöl, sedan i vispat ägg och sist i ströbröd. Stek fisken i smör.
Garnera fisken med en citronskiva och dill och servera pytten till.