En riktigt enkel fiskrätt i stil med fish tacos, men här utan panering för att spara tid. Till torsken serveras stekt majs, koriander, crème fraiche och mjuka tortillabröd.
Börja med den picklade löken. Blanda lök, limesaft, honung och en nypa salt i en skål. Låt stå samtidigt som du förbereder det andra.
Hetta upp en stekpanna. Stek bröden snabbt så att de får lite färg och blir mjuka. Slå in i aluminiumfolie, då håller de sig varma och mjuka.
Stek majsen i olja så den får lite färg. Lägg åt sidan.
Skär torsken i portionsbitar. Stek torsken i olja i en stekpanna på hög värme, ca 1 minut per sida (tiden beror på hur tjocka fiskbitarna är), salta under stekningen.
Lägg upp torsken på tallrikar och toppa med majs, picklad lök, avokado och koriander. Lägg en klick crème fraiche vid sidan om. Servera med tortillabröden.