Klassiska spröda småkakor som här spritsas till rosor och får en härligt len chokladfyllning. Allra bäst blir fyllningen om du gör den 1 dag i förväg. Strassburgare går utmärkt att frysa.
Koka upp grädde och honung. Dra av från värmen och lägg i chokladen. Rör ihop tills du får en fin emulsion. Häll upp i en bunke och plasta direkt mot ytan. Det här kan med fördel göras dagen innan!
Kakor
Vispa upp smör, florsocker och vaniljsocker fluffigt.
Blanda torra ingredienser och vispa i fluffet.
Fyll degen i en spritspåse med en stjärntyll.
Förbered två hårda underlägg (som får plats i frysen) med bakplåtspapper. Sätt på ugnen på 175 grader.
Spritsa ut ”rosor” med minst 4 cm mellanrum på plåten. Frys i 10 min!
Baka av kakorna i cirka 12-15 minuter. Låt svalna.
Fyll ganachen i en spritspåse med en slät tyll. Spritsa en generös klick på insidan av hälften av kakorna och hitta matchande lock.