Surdegstoast med örtig kyckling, tomat och mozzarella

Surdegstoast med örtig kyckling, tomat och mozzarella

9 ingredienser

15 min

Enkelt och gott ska det vara! En varm surdegstoast från ugnen med örtig kyckling, tomat och mozzarella blir en perfekt middag när du har ont om tid men ändå vill njuta maximalt.

Lönneberga tipsar!
Lönneberga smakrika skivor örter & tomat produkt

Lönneberga tipsar!

NYHET! Lite tjockare skivor kyckling som passar perfekt till matigare mackor.

Läs mer

Ingredienser

portioner mackor
  • 2 förp Lönneberga Smakrika skivor av kyckling med smak av örter & tomat
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 2 förp mozzarellaost, skivad
  • 100 g körsbärstomater, delade
  • olivolja
  • basilika
  • crema di balsamico
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Varva kyckling, tomater och mozzarella på skivorna av surdegsbröd. Ringla lite olivolja över.
  3. Lägg mackorna på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen i ca 6-7 minuter, eller tills de har fått fin färg och mozzarellan har smält.
  4. Salta och peppra mackorna. Toppa med färsk basilika och ringla crema di balsamico över.
TIPS!
Fler tips!
Maffig focacciamacka med salami extra allt Lönneberga

Fler tips!

Här hittar du fler goda och enkla recept från Lönneberga.

Läs mer