Blanda ihop mandelmjöl, florsocker och vetemjöl. Tillsätt äggvitorna och blanda till en jämn smet. Tillsätt smöret och blanda ihop.
Rör försiktigt in vinbären så att de inte går sönder, du kan också varva smeten med bären i formarna.
Fyll i financier-formar ca 2/3. Grädda i 25 minuter.
Låt dem svalna något i formarna innan du lyfter ut dem. Låt de svalna helt på galler.
Smörkräm med kolasmak
Sätt en skål i vattenbad. Vispa ihop äggvita och socker och värm blandningen till ca 55 grader, rör hela tiden.
Häll över i en vispskål och kör med köksmaskinen på hög fart tills den blir glansig och fast. Dra ned farten och kör marängen tills den blir kall. Klicka i en matsked smör åt gången medan du fortsätter att vispa.
Tillsätt dulche de lechen och smaka av med flingsalt.
Spritsa krämen på kakorna och dekorera med pulvret på toppen.