Mjölsorterna blandas. Vattnet tillsätts lite i taget. Degen knådas väl i 4 minuter. Degen får vila i plastfilm.
Fyllning
Fläskkarrén hackas väldigt väl. Räkorna skalas och hackas.
Fläskkarrén och räkorna läggs i en bunke. Ingefäran och vitlöken rivs och läggs i bunken. Sojan och sesamoljan tillsätts. Koriandern finhackas och tillsätts. Äggulan tillsätts. Det hela saltas, peppras och blandas väl.
Strimling
Äpplet strimlas. Rättikan skalas och strimlas. Moroten skalas och strimlas. Rödlöken skalas och strimlas.
Alla dessa ingredienser läggs i kallt vatten i en bunke.
Chilipeppar skivas tunt och läggs i en liten skål. Koriander och thaibasilika läggs i en liten skål.
Rostning
Cashewnötterna delas på längden och vänds upp i oljan. Nötterna placeras sedan i stekpannan med den rundade delen neråt. Nötterna får rosta tills de har fått fin färg.
Sesamfröna tillsätts och får rosta hastigt. Det hela läggs på papper och får rinna av. Därefter läggs det i en skål.
Potstickers
Degen formas avlång och delas i 16 bitar.#
Varje bit kavlas med dumplingkavel till en fin rund platta.
En sked fyllning läggs i plattan som formas till en vacker "potsticker". Samtliga potstickers läggs på plastfilm.
Sås
Limejuicen pressas ut. Citrongräset bankas med baksidan av kniven. Samtliga ingredienser läggs i en kastrull och det hela får koka upp. Såsen får stå och dra och silas sedan av.
Tillagning
Oljan hälls i en stekpanna. 6 potstickers läggs i och får steka till fin färg. 1 dl vatten hälls på och ett lock läggs snabbt över. Det hela får koka i 5 minuter.
Dressing
Rödlöken finhackas och samtliga ingredienser blandas.
Uppläggning
Såsen hälls i en liten skål och ställs på tallriken. Den strimlade salladen vänds runt med dressingen och läggs på tallriken. Salladen garneras med röd och grön chili samt koriander och thaibasilika. Cashewnötterna och sesamfröna läggs på. 6 potstickers läggs på tallriken och lite av såsen ripplas över dessa.