Blanda alla de torra ingredienserna i en skål, häll i olivoljan och blanda till en smulig deg. Tillsätt mer olja om det inte blir smuligt. Koka upp vattnet och häll sedan i det i skålen och blanda till en deg.
Dela upp degen i 8 bitar. Kavla eller pressa i en tortillapress till små runda bröd.
Stek bröden i en torr stekpanna så att de får en fin gyllene färg. Lägg de färdiga bröden i en handduk (annars blir de torra och hårda).
Mangosallad
Skala, kärna ur och skär mangon i mindre bitar. Lägg i en skål och blanda med finrivet limeskal och limesaft. Hacka koriander och chili (urkärnad) och blanda ner i salladen. Smaka av med salt och peppar, ställ svalt.
Guacamole
Skala, kärna ur och skär mangon i mindre bitar. Dela, kärna ur lägg avokadon i en skål. Mosa allt med en gaffel, det får gärna var lite större bitar. Pressa i limesaft och blanda runt. Hacka chili och koriander (ha kvar fröna från chilin för extra hetta) och blanda med mango och avokado. Smaka av med salt och peppar, ställ svalt.
Limemajonnäs
Lägg äggulan i en bunke tillsammans med senapen, vinägern och vattnet. Vispa ihop. Tillsätt oljan droppvis i början tills du ser att majonnäsen börjar gå ihop då kan du öka mängden olja du tillsätter.
Blanda ner finrivet skal och pressad saft från limen. Smaka av med salt och peppar.
Räkor
Häll upp oljan i en kastrull och värm den till ca 160 grader.
Torka av räkorna med hushållspapper. Salta och peppra räkorna. Vänd först räkorna i mjölet sedan i ägget för att sen avsluta med att vända dem i pankoströbrödet.
Fritera räckorna i oljan tills de fått en fin gyllene färg, ca 2-3 minuter.
Lägg de friterade räkorna på hushållspapper och salta direkt medans de fortfarande är varma.
Servering
Vik bröden på mitten och lägg guacamolen i botten. Lägg därefter på räkorna och mangosalladen. Ringla över lite limemajonnäs. Garnera med färsk koriander och strimlad röd chilifrukt. Pressa över limesaft för extra syra. Servera och njut.