Skär auberginerna i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg på en plåt med bakplåtspapper, pensla med olja och tillaga mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills auberginerna får färg.
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök mjuka i olja i en gryta eller stor kastrull. Lägg i färsen och stek tills den får färg. Tillsätt taco kryddmix och fräs lite till.
Häll på krossad tomat, vatten och låt puttra med locket på glänt i 20 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Gör under tiden bechamelsåsen. Vispa ihop mjölk, mjöl och salt i en kastrull. Koka upp under omrörning. Fortsätt vispa och låt sjuda i 2-3 minuter. Ha koll så den inte bränns vid.
Stäng av värmen och rör i den rivna osten tills den smälter i såsen.
Bred ut lite av ostsåsen i en ugnssäker form. Lägg på aubergineskivor, därefter köttfärssås och sedan ostsås. Fortsätt varva och avsluta med ostsåsen. Strö över riven ost och grädda mitt i ugnen i ca 25 minuter. Ta ut och låt svalna.