Pochera kycklingen i buljongen till 70 grader i innertemperatur, ca 15-20 minuter.
Ta upp kycklingen och dra isär köttet med en gaffel. Salt och peppra.
Häll i ingredienserna i följande ordning i varje matlåda: 1 msk sesamolja, 1 msk soja, 0,5 kycklingbuljongtärning och 1 tsk chilisås.
Lägg i nudlarna (mosa dem om det behövs för att de ska passa i lådan).
Lägg 2 dl spenat över nudlarna.
Tillsätt 1 dl rivna morötter över spenaten.
Placera en fjärdedel av kycklingen i varje låda.
Fördela groddarna jämnt mellan portionerna.
Strö 2 tsk sesamfrön över varje portion.
Toppa varje låda med 1 msk hackad koriander.
Lägg i en skiva lime i varje låda.
När du är redo att äta häller du i kokande vatten i matlådan tills den når önskad konsistens. Blanda väl och låt stå i några minuter innan du njuter av din perfekta nudelsoppa.