Sätt ugnen på 170 grader och varmluftsfunktion. Förbered en långpanna med bakplåtspapper.
Smält smöret. Blanda med mjölken.
Vispa ägg och socker poröst. Blanda ihop vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver. Sikta ner torra ingredienser i äggvispet varvat med att hälla i vätskan.
Häll smeten i formen. Grädda ca 15 minuter. Låt svalna. Stansa ut rundlar med ett glas, förslagsvis det du ska använda till servering.
Kaffedränkning
Blanda rörsöcker i varmt kaffe. Smaksätt med Borghetti.
Mascarponekräm
Vispa marsalavin, äggulor och rörsocker över vattenbad tills du har en fin homogen kräm. Låt svalna något. Vispa sedan i mascarponen för hand tills krämen är helt len och luftig.
Montering
Lägg kaka eller kex i botten på glas och dränk i kaffelagen. Toppa med mascarponekräm och varva med nya lager kaffedränkt kaka eller kex och marscarponekräm. Avsluta med siktad kakao.