Mixa den vita fisken i en matberedare till en grynig massa.
Blanda fisken i en skål med quinoa, finhackad jalapeño, riven vitlök, finhackade limeblad, finhackad salladslök, äggvita, salt och svartpeppar.
Forma ca 14 fish cakes och stek på hög värme i kokosolja i en stekpanna.
Rödkålssallad
Gör en sallad på riven rödkål (gärna med mandolin) och koriander.
Gör hollandaisesåsen
Smält smöret så att fett och vatten separerar.
Vispa äggulor och citronsaft fluffigt i en skål över vattenbad. Lyft ibland skålen så att det inte blir för varmt. Droppa långsamt i det skirade smöret under vispning. Spä ev med lite vatten.
Tillsätt några droppar tabasco, några droppar worcerstershiresås, en nypa cayennepeppar, salt och svartpeppar.
Servering
Lägg upp hjärtsalladsblad på fat. Lägg på lite rödkålssallad på varje och därefter en fish cake. Bred på hollandaise på varje och pudra över rökt paprikapulver.