Lägg köttet i en gryta, häll över barbecuesåsen,olivolja, paprikapulver och cayennepeppar. Sätt ugnen på 110 grader. Sätt in grytan i ugnen när tänderna är borstade och gå och lägg dig. Efter ca 9 timmar tar du ut den.
Dag 2
"Hojjsansås"
Blanda allt i en skål, klart. Ställ åt sidan.
Pannkaka
Blanda smeten och stek dem på svag värme. Jag drar ibland lite lite fett i pannan och har du en vissen stekpanna behöver du mer fett. Pannkakorna ska bli bleka och tunna.
Ingefärsrimmad gurka
Skala och ta bort kärnhuset från gurkan, skär den i 0,5 cm tjocka skivor. Lägg den i en påse och strö över saltet.
Riv ingefäran och lägg i en liten skål, blanda i oljan och vinägern.
Låt gurkan rimmas i ca 10 minuter.Är den för salt skölj den lätt. Blanda upp gurkan med ingefära, vinäger och olivolja.
Garnera med gröna skott typ krasse/ vetegräs eller sallad.