Tina gör sin version av klassikern med perfekt stekt kött som går utmärkt att grilla om grillen är framme, BBQ-sås, surkål och smakrik ost. En otrolig middagsmacka du sent kommer att glömma!
4 skivor lagrad ost (gärna Appenzeller eller comté)
4-5 msk majonnäs
ca 0,5 tsk chipotlepasta
2 saltgurkor, skivade
1 gemsallad
Gör så här
Gnid in köttet med olivolja, salt och svartpeppar. Grilla det på hög värme i 2-3 minuter på varje sida. Låt vila i 2 minuter.
Pensla köttet med bbq-sås och låt vila medan du sätter i ordning mackorna.
Sätt ugnen på 250 grader grill.
Grilla eller rosta brödet i ugnen. Blanda majonnäs med chipotle.
Skeda på generöst med chipotlemajonnäs på två av skivorna. Toppa med surkål och osten. Smacka in mackorna i ugnen så osten smälter.
Skiva upp köttet. Toppa mackorna med kött, skivad saltgurka och sallad. Lägg på de andra bröden och tryck till ordentligt. Dela sandwichen på mitten och servera